Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!no
t-for-mail
From: "ostry" <o...@e...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Watrobka drobiowa
Date: Tue, 25 Jan 2000 14:06:46 +0100
Organization: TORMAN
Lines: 28
Message-ID: <86k79q$68n$1@flis.man.torun.pl>
References: <3...@m...pl>
NNTP-Posting-Host: 158.75.50.2
X-Trace: flis.man.torun.pl 948805754 6423 158.75.50.2 (25 Jan 2000 13:09:14 GMT)
X-Complaints-To: a...@m...torun.pl
NNTP-Posting-Date: 25 Jan 2000 13:09:14 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3155.0
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3155.0
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:21717
Ukryj nagłówki
Cóż, jeśli mam być szczery to mi tak nie stzrela - nie wiem więc w czym
problem, ja wątróbkę drobiową płuczę oczyszczam z tłuszczu, obtaczam w mącze
( z solą i pieprzem ), smażę na patelni na ostro, potam dodaję cebulę w
talarkach i ewentualnie jabłka krojone na kawałeczki - przykrywam i
podduszam aby cebulka zmiękła - zawsze tylko tak robiłem i zawsze mi to
smakowało i nigdy nie pryskało
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Dariusz Chmielewski napisał(a) w wiadomości:
<3...@m...pl>...
>Witam Szanownych Grupowiczow
>
>Co zrobic, aby wymieniona w temacie watrabka dorbiowa podczas smazenia
>"nie strzelala" po calej kuchni tluszczem. Uwilebiam powyzsza smazona z
>majerankiem i jablkami, ale strach przed poparzeniem bywa czasami
>silniejszy i obchodze sie ze smakiem :-)
>
>Jesli ktos ma skuteczna recepte prosze o szybka odpowiedz.
>
>Dzieki
>--
>Chmiel
|