Data: 2000-01-25 13:06:46
Temat: Re: Watrobka drobiowa
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Cóż, jeśli mam być szczery to mi tak nie stzrela - nie wiem więc w czym
problem, ja wątróbkę drobiową płuczę oczyszczam z tłuszczu, obtaczam w mącze
( z solą i pieprzem ), smażę na patelni na ostro, potam dodaję cebulę w
talarkach i ewentualnie jabłka krojone na kawałeczki - przykrywam i
podduszam aby cebulka zmiękła - zawsze tylko tak robiłem i zawsze mi to
smakowało i nigdy nie pryskało
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Dariusz Chmielewski napisał(a) w wiadomości:
<3...@m...pl>...
>Witam Szanownych Grupowiczow
>
>Co zrobic, aby wymieniona w temacie watrabka dorbiowa podczas smazenia
>"nie strzelala" po calej kuchni tluszczem. Uwilebiam powyzsza smazona z
>majerankiem i jablkami, ale strach przed poparzeniem bywa czasami
>silniejszy i obchodze sie ze smakiem :-)
>
>Jesli ktos ma skuteczna recepte prosze o szybka odpowiedz.
>
>Dzieki
>--
>Chmiel
|