Data: 2013-03-23 08:18:52
Temat: Re: Wielkanoc ju? bliziutko
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Fri, 22 Mar 2013 16:31:10 +0100, Stefan napisał(a):
>
>> No i tak poszło. W specjalnie zbudowanej klatko-spiżarce na strychu
>> wieszalismy nasze wyroby i przekonaliśmy się najęzycznie że wędliny,
>> szynka, niektóre kiełbasy wiszące długo, nabierają kruchości i
>> delikatnego smaku. nawet np banalny królik, bejcowany i podwędzany był
>> super. półgęski wędzone i tak z miesiąc wiszące, rozpływały się w ustach.
>
> Trzeba było od razu zaznaczyć, że mówisz o wędzeniu zimnym dymem.
Przecież pisał.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|