Data: 2013-03-23 10:53:19
Temat: Re: Wielkanoc ju? bliziutko
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 23 Mar 2013 09:18:52 +0100, krys napisał(a):
> Ikselka wrote:
>
>> Dnia Fri, 22 Mar 2013 16:31:10 +0100, Stefan napisał(a):
>>
>>> No i tak poszło. W specjalnie zbudowanej klatko-spiżarce na strychu
>>> wieszalismy nasze wyroby i przekonaliśmy się najęzycznie że wędliny,
>>> szynka, niektóre kiełbasy wiszące długo, nabierają kruchości i
>>> delikatnego smaku. nawet np banalny królik, bejcowany i podwędzany był
>>> super. półgęski wędzone i tak z miesiąc wiszące, rozpływały się w ustach.
>>
>> Trzeba było od razu zaznaczyć, że mówisz o wędzeniu zimnym dymem.
>
> Przecież pisał.
Możesz zacytowac, w którym to miejscu?
--
XL
|