Data: 2005-11-29 22:07:10
Temat: Re: Winko do rolad
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mardi 29 novembre 2005 ŕ 16:32:03, dans <x...@3...pl> vous écriviez :
>> A Sophia tak czy owak śmierdzi, przynajmniej ta najtańsza. Smierdzi octem.
>>
> Wino uzywa sie glownie do smaku nie aromatu.
Smak i aromat to dwie strony tej samej monety.
> Zreszta inna sprawa jest fakt,
> ze uzywanie win silnie wąnnych powoduje utrate zapachu sosu, ktory - w
> przypadku ciemnego sosu - tak dlugo uzyskujemy duszac mieso na wolnym
> ogniu.
Czy sadzisz ze dosypujac cukru zabijasz smak / aromat czosnku ?
Pytam, bo z twojej wypowiedzi na to wyglada.
Ewcia
--
Niesz
|