Data: 2015-10-17 18:59:51
Temat: Re: Włoski tort makaronowy
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 17 Oct 2015 18:55:27 +0200, bbjk napisał(a):
> W dniu 15-10-17 o 18:47, FEniks pisze:
>
>> Ponieważ jego "włoskość" wzięła się po pierwsze z makaronu, a po drugie
>> - przekrój ma włoskie barwy. ;)
>
> Wzmocniłabym włoskość chlapiąc oliwą, zamiast fety - mozzarella, może
> wiórki parmezanu dodatkowo, odrobina lebiodki, to tak na szybko, więcej
> przyjdzie mi do głowy podczas produkcji. W sumie fajne pogotowie
> ratunkowe, bo składniki zawsze w domu są.
Danie typu zupa z trupa.
--
XL https://www.youtube.com/watch?v=wNcV_dHUHSs
|