Data: 2008-02-13 16:59:32
Temat: Re: Wodka w pomaranczach
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
JaMyszka wrote:
> On 12 Lut, 04:02, Magdalena Bassett wrote:
>
>>[...]
>>http://www.foodtv.ca/DMM/O/R/Orange_Slice_Jello_Sh
ots_003.jpg
>>Jeszcze dodam, ze talerz, na ktorym ulozylam te osemki tez byl trzymany
>>w zamrazalniku przez pol godziny.
>
>
> Ech, a potem pewnie wszędzie Ci się pętały skórki po pomarańczach...
> Tak sobie myślę: - jakby skórki wcześniej usmażyć w cukrze?
>
> -
Obok talerza podalam mala miseczke na te skorki. Nie wyobrazam sobie
polowek pomaranczowych skorek usmazonych w cukrze. Czy zachowaja
ksztalt? chyba nie, a chodzi o to, zeby mozna nalac te galaretke w te
polowki i zeby tak zastygla, inaczej nie bedzie wygladac, jak
pomaranczowe osemki.
MB
|