Data: 2003-06-10 17:33:58
Temat: Re: Wok z IKEA
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 10 Jun 2003 18:45:35 +0200, Piotr Kocot wrote:
> Witam
>
> Czy ktoś z tego korzystał ?
> Właśnie dostałem takie cudo i postanowiłem zrobić coś z chińszczyzny. Na
> pierwszy ogień poszedł "kurczak szefa kuchni" z www.chinafood.republika.pl .
> Niestety podczas smażenia kawałków kurczaka, mimo szybkiego mieszania
> wszystko zaczęło się kleić do dna. Po jakimś czasie wytworzyła się już
> warstwa przyległego mięsa. Poza tym niektóre kawałki bardzo długo nie mogły
> się dosmażyć. W końcu nie wytrzymałem i wrzuciłem wszystko na normalną
> patelnię.
> Napiszcie, co robiłem nie tak.
Naoliwiłes najpierw woka i go przepaliłes tak jak jest w instrukcji
obsługi?
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
|