Data: 2003-08-19 21:17:33
Temat: Re: Wołowina
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dans la news:bhu11t$grs$1@SunSITE.icm.edu.pl,
walkie! <w...@w...net.pl> a écrit:
> Zamarynuje - jakie ziola pasuja?
Wszystkie "suche" : tymianek, rozmaryn, herbes de la Provence itd.
Alternatywnie oblozyc cebula & czosnek, np.
> Stek - dasz wskazowki?
Obsmazyc na ostrym ogniu przez chwile z kazdej strony, *potem* posolic,
popieprzyc, no i dosmazyc na malym ogniu (klasyczny stek jest czerwony w
srodku, jezeli masz cienkie "placki" to powinno dosmazanie trwac max.
6-7 minut)
Ewcia miesozerna
--
Vefour tysz siem zno :-)
Niesz !
|