Data: 2009-03-08 19:09:17
Temat: Re: Z Ikselką w temacie :-)
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:t9imy4z6iwa4$.17wee4l46baz4.dlg@40tude.net...
> Dnia Sun, 8 Mar 2009 18:00:57 +0100, Panslavista napisał(a):
>
> > Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> > news:8fmqg3womyfr.paptvdedxdd1$.dlg@40tude.net...
> >> Przed zwinięciem mięsa/boczku do pieczenia posyp jego powierzchnię
> >> sproszkowaną żelatyną. Po zwinięciu mozno osznuruj, upiecz. Jeszcze
ciepłą
> >> roladę przyciśnij deseczką, obciąż i wystudź.
> >> Mięso /boczek zachowa formę i nie będzie sie rozwarstwiało podczas
> > krojenia
> >> na plastry, zas zastygły sos z pieczenia zamieni się w pyszną galaretkę
do
> >> chleba.
> >
> > Wystarczy odpowiednia prasa, a wtedy szynki, boczki, golonki, boczki i
> > słoniny faszerowane będą korzystały z własnego żelu.
Bez podtekstów.
|