Data: 2011-12-07 19:12:05
Temat: Re: Zaczynamy święta
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 7 Dec 2011 19:44:40 +0100, Andrzej napisał(a):
> Bardzo będę cenił rady i przepisy mniej tradycyjne, np co
> mozna zrobić z łebka,
http://wedlinydomowe.pl/wszystko-o-szynkowarach/prze
pisy-szynkowarowe/1465-glowizna-z-szynkowara-wg-gabi
http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/wieprzowina/g%
B3owizna-faszerowana.html
http://www.najlepsze-przepisy.pl/przepis/glowizna/
http://przepisy.net/glowizna-cieleca-z-salatka/
http://kuchnianagazie.blogspot.com/2011/03/ruska-gow
izna.html //oczywiście
puszkową głwiznę zastąp tą swojej roboty
http://kucharz1935.republika.pl/wieprzowina.html //hasło - głowizna
http://www.kuron.com.pl/przepisy/art249.html
> nóżek,
http://tiny.pl/hjh5m //gicz wołowa
http://gotuj-z-nami.pl/nozki-wieprzowe
http://www.cooking.pl/?strona=przepis&kategoria=2&po
zycja=1043&w=1
> ogona itp
http://tiny.pl/hjh5t //zupa ogonowa
http://tiny.pl/hjh57 //inne
Wieprzowe ogonki świetne są do bigosu.
--
XL
|