Data: 2005-11-12 17:38:31
Temat: Re: Zaparzacz do kawy
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JerzyN" <0...@m...pl> wrote in message
news:dl54ke$2l$1@atlantis.news.tpi.pl...
Mam od kilku lat i używałem kaw od najdrobniejszej do najgrubszej i
nigdy nic sie nie zatkało, tym bardziej ten rdzeń bo niby czym, kawą?
----------------------------------------------------
----------------------------------------
Osadem z wody ("kamieniem" ) bo tam wlasnie (to troche zalezy od temperatury...)
nastepuje skraplanie.
Ja mieszkam na farmie i mamy wlasna studnie z bardzo zmineralizowanego lustra wody
stad jest duzo problemow z osadami. Elektryczny gotowacz wody trzezba zalewac octem
co 3-4 miesiace a cisnieniowy express do espresso musi byc czyszczony czesciej, bo
inaczej skraplarki zatykaja sie osadami/kamieniem.
><eM eL><Washington, D.C.><
|