| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zmiękczanie mięsa - czym i jak? Date: Tue, 1 Sep 2015 11:37:18 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 23 Message-ID: <d...@m...uni-berlin.de> References: <55b62d5f$0$8390$65785112@news.neostrada.pl> <backv7zlmb7x$.1pwwt35i67nv6.dlg@40tude.net> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de f1t0jDMf4c7fJtDq5USDigDXWehcdihjs3At9IqUVCiwT1BoR2O5g0qhnL Cancel-Lock: sha1:kZ91G86ge9omkCZR7NRVcodCoEs= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Thunderbird/38.2.0 In-Reply-To: <backv7zlmb7x$.1pwwt35i67nv6.dlg@40tude.net> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:365377 Ukryj nagłówki Am 28.07.2015 um 13:24 schrieb Ikselka: | |
Zobacz także