Data: 2004-05-04 11:05:53
Temat: Re: Zrobiłam kotbullar
Od: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Jesli pieklas w piekarniku, "powinnas" zamiast kulek zrobic podluzne
> ksztalty. Mniejsze kulki za bardzo wysychaja.
Nie wyschły, jak bum cyk noga.
To mają takie bardziej placki być? Naprawdę były małe.
> Kuleczki natomiast trzeba smazyc ciagle je obracajac. Profesjonalne
> kottbullar nie moga byc plaskie z zadnej strony ;-) Miedzy innymi
> dlatego ja ich nie robie ;-)
Nie zakładałam, że mi wyjdą kulki, o smak bardziej chodziło, jak znam życie
to pewnie najbardziej okrągłe wychodzą smażone na głębokim tłuszczu, a ja
się jak na razie pazurami swoich opcji lekkostrawnych i niskotłuszczowych
trzymam :)
--
Pozdrawia KingAM
"Aleś ty mądra. Jak google" [Sylwia]
|