Data: 2009-02-11 23:25:39
Temat: Re: Zupa
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 11 Feb 2009 15:18:12 -0800 (PST), Panslavista napisał(a):
> On 11 Lut, 21:49, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>> Dnia Wed, 11 Feb 2009 19:56:34 +0100, Saulo napisał(a):
>>
>>> lemonka<a...@a...com>
>>>news:gmv6f7$jc4$1@inews.gazeta.pl
>>
>>> [...]
>>>> Jajco do szczawiowej to konieczność a nie przyjemność...
>>
>>> Dlaczego?
>>
>> Ja np lubię szczawiową z grzankami. Więc jajko dla mnie nie jest konieczne,
>> choć też bardzo lubię.
>
> Nikt nie wspomniał szpinaku o potężnej ilości kwasu szczawiowego?
> Ja wspomiałem, ale szpinak nowozelandzki.
Ile trzeba zjećć tego (czy innego) szpinaku, aby się zatruć?
- jestem daleka od ulegania sianemu tu popłochowi.
Podobnie rabarbar - jem ile chcę. Bo dużo i tak nie dam rady :-D
|