Data: 2000-05-06 05:55:02
Temat: Re: Zupa z rzodkiewek
Od: "M.W." <t...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Paul Urstein napisał(a) w wiadomości: <3...@p...ch>...
>
>W Szwajcarii je sie zupe z lisci rzodkiewek. Oto nasz przepis:
Liscie rzodkiewek to mozna poddusic na maselu i doprawic troche tak jak
szpinak tez jest smaczne.
A co do tej zupy to nie omieszkam wyprobowac przepisu
>Co do rzodkiewek, to nalezy je jesc jak je Pan Bog stworzyl....takie sa dla
mnie
>najlepsze z zabkiem masla i sola....
>
Jak najbardziej ...:-))))))))
mozna tez komponowac pasty z dodatkiem serka bialego czy innych twarozkow i
rzodkiewek w roznych stadiach rozdrobnienia.....
Jednakze jezeli rodkiewki obrodza na dzialce to jezeli sie nie chce
spzedawac (bo nie ma na to czasu) tzeba probowac zagospodarowywac plony w
inny sposob :-))))))
Marek
|