Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news2.prz.rzeszow.pl!lena.man.rzeszow.pl!
not-for-mail
From: "Popi" <f...@k...net.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: a propos Maklowicza...
Date: Thu, 14 Dec 2000 17:09:29 +0100
Organization: Politechnika Rzeszowska
Lines: 34
Message-ID: <91ar6m$ofb1@lena.man.rzeszow.pl>
References: <3...@r...fm> <919r0o$2eh$1@news.onet.pl>
<919tsc$b9a$1@news.tpi.pl> <91a7d8$m5t7@lena.man.rzeszow.pl>
<9...@K...Brywczynski>
Reply-To: "Popi" <f...@k...net.pl>
NNTP-Posting-Host: pb174.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:39096
Ukryj nagłówki
dobrze powiedziane
i tak masz trzymac :)))) !!!!!!!!!!!!!
pozdr
Popi
Użytkownik "Konrad Brywczyński" <b...@w...pdi.net> napisał w wiadomości
news:91akc6.3vvas6l.1@Konrad.Brywczynski...
> Użytkownik "Popi" <f...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:91a7d8$m5t7@lena.man.rzeszow.pl...
> | przede wszystkim nie jest sztuczny, np. czasem cos mu spadnie na
ziemie -
> | podniesie na wizjii a nie wytnie, ciekawie prowadzi oraz przedstawia
> | wyszukane przepisy i dlatego chlopa supremuje bardziej niz wszystkich
innych
> | "kucharzy" w TV
>
> Przede wszystkim Bobek autentycznie zna zasady gotowania, a nie smaży np.
> stek (i wszystko inne) na
> "oliwie_z_oliwek_z_pierwszego_tłoczenia_na_zimno_ext
ra_vigin".
> To mnie cholernie denerwuje w Kuroniu. I jeszcze wywalanie całego posiłku
> na jedną tacę tak, że robi się breja ze wszystkich występujących w nim
sosów.
> Wie, że dzwonią, ale nie wie, w którym kościele...
>
>
> --
> Konrad J. Brywczyński "Mijaj zdrów
> b...@w...pdi.net Otwarte okna"
> www.kjb.w.pl John Irving
> UIN:27412398 Hotel New Hampshire
|