Data: 2000-12-14 16:09:29
Temat: Re: a propos Maklowicza...
Od: "Popi" <f...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
dobrze powiedziane
i tak masz trzymac :)))) !!!!!!!!!!!!!
pozdr
Popi
Użytkownik "Konrad Brywczyński" <b...@w...pdi.net> napisał w wiadomości
news:91akc6.3vvas6l.1@Konrad.Brywczynski...
> Użytkownik "Popi" <f...@k...net.pl> napisał w wiadomości
news:91a7d8$m5t7@lena.man.rzeszow.pl...
> | przede wszystkim nie jest sztuczny, np. czasem cos mu spadnie na
ziemie -
> | podniesie na wizjii a nie wytnie, ciekawie prowadzi oraz przedstawia
> | wyszukane przepisy i dlatego chlopa supremuje bardziej niz wszystkich
innych
> | "kucharzy" w TV
>
> Przede wszystkim Bobek autentycznie zna zasady gotowania, a nie smaży np.
> stek (i wszystko inne) na
> "oliwie_z_oliwek_z_pierwszego_tłoczenia_na_zimno_ext
ra_vigin".
> To mnie cholernie denerwuje w Kuroniu. I jeszcze wywalanie całego posiłku
> na jedną tacę tak, że robi się breja ze wszystkich występujących w nim
sosów.
> Wie, że dzwonią, ale nie wie, w którym kościele...
>
>
> --
> Konrad J. Brywczyński "Mijaj zdrów
> b...@w...pdi.net Otwarte okna"
> www.kjb.w.pl John Irving
> UIN:27412398 Hotel New Hampshire
|