Data: 2002-02-01 16:04:18
Temat: Re: a propos frytek (OT)
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:ejel5ugtb8p8cokrmhnq09aak1dife0a4e@4ax.com...
> ja TYLKO podpuszczalam, szczegolnie, ze w jakims pisemku, ktore
> ogladalam bylo pokazane jak robic kleksy-nutki (i te
> skomplikowane tez plucz klucz wiolinowy) z ketczupu...jakos tak
> mi sie skojarzylo z manufaktura
Mnie to mozesz nie podpuszczac. Jak jest cos skomplikowanego to z góry
wiadomo ze bedzie zza Slupa.
NO chyba ze kurczak faszerowany co go sie wywraca skora do srodka ... ;-)
> K
> K.T. - starannie opakowana
AniaK
|