Data: 2001-08-27 07:36:02
Temat: Re: "albocoś" ;-)))
Od: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:t4tjot0m60mnqe0vomjj1b5ec34518srta@4ax.com...
>
> >
> >Moze i z bulka to francuskie, ale widzial kto we Francji polski bialy
chleb?
> >Ja robilam to z chleba... bez maczania w mleku...
> >Hmm... a na pieprzenie i papryczenie chalki to bym nie wpadla...
>
>
> Ty tej bulki masz nie pieprzyc (ani papryczyc), raczej ja
> zawaniliuj lub cynamonuj. i osyp cukrem-pudrem, lub narzuc
> konfitiury
Tak tylko jak to poitewm podac prawdziwemu mezczyznie na kolacje? '-)
> P.S. Bialy chleb to chyba oni maja wlasny i z Polski nie musza
> importowac.....
Ja tak o smaku, a nie o imporcie... ;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|