| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Mac66" <m...@h...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: bałka z masłem do kalafiora Date: Wed, 29 May 2002 14:25:41 +0200 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 8 Message-ID: <ad2hc8$9fh$1@sunsite.icm.edu.pl> References: <ad1tbv$ijh$2@news.tpi.pl> <ad1tm1$4s4$1@news.onet.pl> <ad23vs$kal$1@news.onet.pl> <Jx2J8.1933$3t6.92071@ozemail.com.au> <ad2cg9$af6$1@news.onet.pl> <ad2f2b$bi6$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: rubin238.wbk.com.pl X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 1022675146 9713 195.216.121.238 (29 May 2002 12:25:46 GMT) X-Complaints-To: a...@i...edu.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 29 May 2002 12:25:46 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:110307 Ukryj nagłówki Sedno tkwi w masełku. Najlepiej użyć mieszanki pół na pół masła i margaryny. | |
Zobacz także