Data: 2015-09-20 21:03:55
Temat: Re: bezglutenowy chleb z ograniczeniami
Od: ikka <i...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-09-20 o 21:00, masti pisze:
> ikka wrote:
>
>> W dniu 2015-09-18 o 21:58, masti pisze:
>>> zadanie bojowe dostałem i się zastanawiam jak do tego najlepiej
>>> podejść
>>>
>>> Chleb ma być kukurydziany bezglutenowy bez mleka, jajek i drożdży
>>> niby mozna mleko zastąpić wodą, jajka simieniem lnianym a drożdże
>>> sodą. Ale zanim zacznę eksperymentować to pytanie czy ktoś do takiego
>>> tematu i proporcji się przymierzał?
>>>
>>>
>>
>> coś takiego?
>> http://www.beatapawlikowska.com/kitchen,list,3063.ht
ml
>
> ten jest fajny ale ma być kukurydziany :)
>
>> http://www.beatapawlikowska.com/kitchen,list,3062.ht
ml
>
> ten odpada bo pszenny :(
>
no to weź mąkę kukurydzianą, będziesz miał kukurydziany :)
--
"Chcemy społeczeństwa, w którym ludzie mogą swobodnie dokonywać wyborów,
popełniać błędy, być hojni i współczujący. To jest to, co mamy na myśli
mówiąc społeczeństwo moralne. Nie społeczeństwa, w którym państwo
odpowiada za wszystko, ale nikt nie odpowiada za państwo"
Margaret Thatcher
|