Data: 2002-01-10 08:10:31
Temat: Re: bigos
Od: "maggie58" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
CZEŚĆ! Mam na imię Magda i myślę ,że powinieneś dodać do swego bigosu
troszeczkę startej marchewki lub odrobinę cukru , a także uważać przy
zakupie kiszonej kapusty , aby nie była przekwaszona!!!!!!!
maggie58
Użytkownik "Marcin Zzzz" <b...@g...pl> napisał w wiadomości
news:3c3c9b8b$1@news.vogel.pl...
> Witam!
> Jakoże bigos to potrawa narodowa a więc oczekuję pomocy. Otóż zrobiłem
bigos
> tak jak zawsze ale kapusa jest (była) tak strasznie kwaśnia że nie da się
> tego jeśc a przynajmniej doznania smakowe nie są takie jakie powinny być.
> Dodałem już główkę zwykłej kapusty ale zabardzo ta kwasowść nie została
> obniżona. Moje pytanie co można jeszcze dodać ażby ten gar bigosu nie był
do
> wywalenia???
>
> --
> Pozdrawiam
> Marcin
>
> " Życie z bliska to tragedia ale z daleka to czysta farsa"
>
>
|