Data: 2002-01-09 23:33:24
Temat: Re: bigos
Od: "Ania Derejski" <a...@v...ca>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Marcin Zzzz" <b...@g...pl> wrote in message
news:3c3c9b8b$1@news.vogel.pl...
> Witam!
> Jakoże bigos to potrawa narodowa a więc oczekuję pomocy. Otóż zrobiłem
bigos
> tak jak zawsze ale kapusa jest (była) tak strasznie kwaśnia że nie da się
> tego jeśc a przynajmniej doznania smakowe nie są takie jakie powinny być.
> Dodałem już główkę zwykłej kapusty ale zabardzo ta kwasowść nie została
> obniżona. Moje pytanie co można jeszcze dodać ażby ten gar bigosu nie był
do
> wywalenia???
>
> --
> Pozdrawiam
> Marcin
>
> " Życie z bliska to tragedia ale z daleka to czysta farsa"
>
>
Ja dolozylabym duzo miesiwa i podgotowala jeszcze, a potem
zamrozila. Po rozmrozeniu wydaje sie mniej kwasny..
Ania
|