Data: 2003-03-02 11:45:12
Temat: Re: bigos
Od: Beazuku <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
CZESC!
Hehehe...
No tak. To jutro bedziemy jesc ta polowe drogi, a nastepnym razem dodam druga
polowe.
Caly feler (seler) w tym, ze ja wlasciwie moglabym jesc sama taka kapuche, nawet
bez miesa :))))
Tak wiem zapene dodanie jeszcze kilku rzeczy, przyduszenie, przyprawienie
polepsza smak i aromat.
Hehehe....
Ale jak to mowia z gustem sie nie dyskutuje :))))
PS> Moj pierwszy bigos w zyciu.
Pozdrawiam. Beazuku
----------------------------------------------------
---------------
B...@p...onet.pl
http://www.republika.pl/beazuku
GG 5470466
"Aby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w drogę"
Krysia Thompson napisał(a):
> On Sun, 02 Mar 2003 10:59:50 +0100, Beazuku
> <b...@p...onet.pl> wrote:
>
> >CZESC!
> >Robie pierwszy raz bigos. Ze slodkiej kapusty, bez koncentratu (innych
> >nie lubie). Tylko kapustka, miesko, cebula, lisc laurowy, pieprz i sol.
> >Pyycha!
> >Pozdrawiam. Beazuku
> >---------------------------------------------------
----------------
> >B...@p...onet.pl GG 5470466
> >http://www.republika.pl/beazuku
> >"Aby do czego? doj?? trzeba wyruszy? w drog?"
> >
>
> to to nie bigos a duszona kapusta z miesem, na moje oko tak w
> polowie drogi do bigosu ;)))
>
> Mama Borsuka
> K.T. - starannie opakowana
>
> -----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
> http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
> -----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|