Data: 2005-03-01 12:11:47
Temat: Re: biszkopt (cisze sie!)
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "eM" <...@...c> napisał w wiadomości
news:d01gsa$gp0$1@news.onet.pl...
>
> "@nn" pisze:
>
>> Może nie wylewaj na ciasto takiej całkiem płynnej galaretki, tylko
>> daj jej troszkę stężeć - ja tak robię, może nie zawsze jest idealnie
>> gładka (po zastygnięciu), ale za to nic nigdy nie wsiąka.
>
> Tak zrobie. Musze tylko pocwiczyc "czekanie". Jak ja nie lubie
> _musiec_
> byc cierpliwa :-)))
>
To jeszcze uściślę: ta galaretka powinna wyglądać mniej więcej tak: nie
jest już płynna, ale daje się jeszcze mieszać i taką wylewasz czy
wykładasz na ciasto. Nic nie wsiąka, a ja nawet wolę taką nierówną ;-)
Ania
--
Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ
****************************************************
*********************
"Życie jest nie zdrowe, a sufity zawsze są gotowe żeby spaść na
głowę..."
|