Data: 2002-04-04 09:12:13
Temat: Re: budyn a sernik
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Użytkownik "Barbara Czaplicka" <b...@i...com.pl> napisał w wiadomości
news:018d01c1dbb5$9f5d2610$948d573e@barbaraij3ogr4..
.
> Prawie w kazdym przepisie na sernik [pieczony] widze koniecznosc dodawania
> budyniu. Wytlumaczcie - po co?
Dla smakoszy budyniu...
Nienawidzę serników z budyniem.
Mój jest bez.
Joanna
To bylo oczywiscie pytanie prowokacyjne, nadal czekam na odpowiedzi osob
stosujacych budyn i umieszczajacyh go w przepisach.
Oczywiscie ja tez nie stosuje. Maczki ziemniacznej tez nie stosuje, proszku
do pieczenia takoz.
To wszystko zastepuja mi ugotowane ziemniaki.
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|