Data: 2002-04-04 09:39:23
Temat: Re: budyn a sernik
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Jerzy" <0...@m...pl>
> To bylo oczywiscie pytanie prowokacyjne, nadal czekam na odpowiedzi osob
> stosujacych budyn i umieszczajacyh go w przepisach.
> Oczywiscie ja tez nie stosuje. Maczki ziemniacznej tez nie stosuje,
proszku
> do pieczenia takoz.
> To wszystko zastepuja mi ugotowane ziemniaki.
To już tylko jeden krok do ruskich pierogów.
;-)))
--
Pozdr. Jerzy
Tak sie na pozor wydaje.
Pamietaj, ze kiedys nie produkowalo sie maczki ziemniaczanej ani tez maczki
budyniowej.
Ziemniaki w serniku sa niewyczuwalne, natomiast nadaja mu niepowtarzalna
wilgotnosc.
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|