Data: 2003-09-29 11:33:23
Temat: Re: chcę zrobić "szwedzkie pierogi", czy coś podobnego.
Od: "flowera" <b...@W...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
> I tu sa moje wątpliwości:
> lepiej usmażyć czy upiec?
> Nie będą twarde po tej operacji termicznej?
> Czy do ciasta daje się jajka ? (ja sobie pomyślałam, że takie ciasto
podobne
> do "pizzowego" będzie najbardziej neutralne smakowo).
>
> Z góry dziekuję za podpowiedzi :)
>
> Kruszyna
> --
> "Primum non stresere... "
moja Ciocia smazy pieroki w glebokim tluszczu tzn oleju)
mmmm palce lizac
--
Flowercia pograzona w SAPo-ABAPowaniu ;-)
----------------------------------------------------
------------------------
-------
http://mlynwodny.w.interia.pl
----------------------------------------------------
------------------------
-------
gadu-gadu 760652
ICQ 39287498
|