Data: 2002-01-06 10:26:58
Temat: Re: chleb hinduski nan -jak zrobic?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> sprawa wydawala sie z pozoru prosta. byly to placki, upieczone w piecu,
>> wydawac by sie moglo ze to tylko: maka, woda i sol. a jednak: te placki
>nie byly suche, byly mieciutkie, puszytse-choc cienkie>
>>
>> pozdrawiam
>>
>> Mechcia
>
>
>Mechcia, zdecyduj sie prosze, byly to placki czy chleb?
>Bo ja tu widze roznice miedzy jednym i drugim. Jesli chodzi
>ci o placki, to moze masz na mysli Roti? To ich chyba numer
>1 w kuchni hinduskiej, ale to bardziej podobne jest do nalesnika.
>Byla w tym placku kura lub groszek?
>
>*******
>m-gosia
>*******
>>
Nan jest do pity podobny.
Mowie to glosem pelnym autoirytetu wszakze mieszkam w kraju,
ktory mial Indie na wlasnosc przez jakis czas ;)
Krysia
P.S. Osobiscie najbardziej lubie Peshwari nan - z rodzynkami i
kokosem
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|