Data: 2003-11-22 22:22:40
Temat: Re: ciasto dla Francuza
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 22 Nov 2003 23:26:50 +0100, "Ewa \(siostra Ani\) N."
<n...@y...com> wrote:
>Dans la news:bpomlu$542$1@SunSITE.icm.edu.pl,
>walkie! <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.
net.pl> a
>écrit:
>> Użytkownik Aniak napisał:
>>> Wlasciwie to nie wiem, czy to bedzie Francuz, czy np. Belg, na pewno
>>> ktos mowiacy od urodzenia po francusku. Ta osoba bedzie gosciem na
>>> zajeciach z francuskiego w poniedzialek i mnie przypadlo w udziale
>>> upieczenie ciasta dla goscia. Tylko co by tu upiec, aby bylo
>>> smacznie, po polsku, latwo sie transportowalo (autobusem) no i nie
>>> wymagalo zbyt wielkich nakladow finansowych?
>>> Pozdrawiam,
>>> Ania
>>>
>>>
>> sernik
>
>Sernik albo drozdzowe z *kruszonka*
>
>
>Ewcia
i ze sliwkami?
albo seromakowiec - makowcosernik
trys
K.T. - starannie opakowana
|