Data: 2006-07-06 07:03:23
Temat: Re: ciasto z coca-colą
Od: aniared <a...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
MatiBaliNati napisał(a):
> Użytkownik "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
> wiadomości news:e8dcsb$mva$1@opal.icpnet.pl...
>
>
>> Ciasto w smaku faktycznie jest super, ale może masz rację z tą mąką, bo
>> wyszło mi bardzo zakalcowate - pewnie i tak szybko zniknie, bo mnie tam
>> zakalec nie przeszkadza, ale Mężowi trochę tak...
>
> Bede robic dzis to ciasto, ale jakas niedowidzaca jestem, bo nie moge
> znalezc czy to kakao ma byc naturalne czy takie rozpuszczalne np. Nesquika
> :) Baaaaaardzo wdzieczna bede za wskazowke :)
>
Takie naturalne, holenderskie z wiatrakiem. Moim zdaniem kakao instant
nie nadaje się do ciast, bo ma specyficzny smak (jakoś tak witaminami mi
smakuje ;))
--
Ania
http://aniared.blog.onet.pl
|