Data: 2007-01-31 18:00:46
Temat: Re: co byscie zjedli w kameralnej knajpie na obrzezach miasta?
Od: Gosia Plitmik <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
czeremcha napisał(a):
> I jeszcze jedno - któryś z naszych wiodących kucharzy /Sowa? nie
> pamiętam/ powiedział, że dobrą restaurację poznać po krótkiej karcie
> dań. Nie da się utrzymać dobrego poziomu, uniknąć przetrzymywania
> potraw z dnia na dzień, jeśli ma się w ofercie dziesięć zup i
> dwadzieścia drugich dań. Lepiej mniej - a wypieszczonych i codziennie
> świeżo przygotowywanych.
A, z tym zgadzam sie w 100%. Jezry mwił o karcie z 300 daniami. Nie
jestem w stanie sobie wyobrazic ile musiały siedziec w zamrazarce
--
Gosia
http://www.vivalavida.pl/urkaburka/
|