Data: 2007-12-10 10:13:16
Temat: Re: co na obiad ?
Od: Bbjk <b...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Misiek pisze:
> NIe truj sie Knorrem hehehe
Chyba ma już kupionego tego Knorra, jak zje, to się nie otruje, nie
demonizuj.
(hehehe, cokolwiek to ma znaczyć)
> mozesz tez po prostu
> kielbase (np. torunska, ogniskowa, biwakowa, zwyczajna, popularna,
> pyszna, podhalanska, goralska czy jakakolwiek inna) ponacinac, rzucic
> na patelnie (preferowana grillowa) lub do piekarnika i ... upiec :-)
> a parowki (cienkie lub grube - jak ktro woli, ja preferuje cienkie) ...
> mmmm pycha -
co kto lubi.
zdejmujesz foliowe oslonki, nacinasz wzdluz mniej wiecej
> do p;olowy glebokosci, odrobina ziol (bazylia np.), ser zolty w slupki
> pociety wpychasz w to naciecie i do piekarnika (lub mikrofali)
Npisał, że boi się mikrofali, więc do piekarnika.
--
BBjk
|