Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia co to jest i czym to ewentualnie zastapic? Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n
ews-fra1.dfn.de!eusc.inter.net!priapus.visi.com!orange.octanews.net!news.octane
ws.net!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeeds.sol.net!63.218.45.201.MISMATC
H!posts.news.moreusenet.net!nnrp1-asbnva.nntpservers.com!not-for-mail
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic?
Date: Wed, 07 Jan 2004 21:58:38 +0000
Organization: Home
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <c...@4...com>
References: <bthu6b$p2t$1@news.onet.pl> <8...@y...com>
<bthuqv$5ht$1@inews.gazeta.pl> <1...@y...com>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 25
NNTP-Posting-Date: 07 Jan 2004 22:04:01 GMT
NNTP-Posting-Host: ae97e51c.news.nntpservers.com
X-Trace: DXC=Cm8OM9g?]AB_?_BQ^EWQBKc[3Bf`1S5Q@F0iV`L?jh_O>nY\nb3]1jMI<W]JESD?dC:J@fYG
iVfCJF0iV`L?jh_O]RXcOlGkHnL22G^nVW70MC;=PI]cF5d[A5?VgfO7emfO
X-Complaints-To: k...@n...com
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185975
Ukryj nagłówki

On Wed, 7 Jan 2004 23:07:54 +0100, "Ewa (siostra Ani) N."
<n...@y...com> wrote:

>Le mercredi 7 janvier 2004 ŕ 22:49:13, Hanna Burdon a écrit :
>
>>> Crčme fraîche to smietanka
>>> (zazwyczaj 30%) to znaczy smietana slodka (nie polska kwasna)
>> Poważnie??? A w Anglii pod nazwą creme fraiche sprzedają właśnie kwaśną
>> śmietanę - tzn. nie jest aż tak kwaśna, jak nasza kwaśna, ale słodka też
>> zdecydowanie nie jest! A jaką to ma we Francji konsystencję? Da się wylać z
>> pudełeczka?
>
>Da sie, ale z trudem ;-)
>
>Na francuskiej grupie (fr.rec.cuisine) sa Anglicy i Amerykanie
>mieszkajacy we Francji ktorzy rozpaczaja z powodu braku kwasnej smietany we Francji
;-)
>
>
>Ewcia


to niech cichcem dodaja do niej greckiego jogurtu.....

trys
K.T. - starannie opakowana

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.01 Ewa (siostra Ani) N.
07.01 Wladyslaw Los
07.01 Krysia Thompson
07.01 Hanna Burdon
07.01 Hanna Burdon
07.01 Wladyslaw Los
07.01 Ewa (siostra Ani) N.
07.01 Hanna Burdon
07.01 Wladyslaw Los
07.01 akolada
07.01 iska
07.01 Wladyslaw Los
07.01 akolada
07.01 Wladyslaw Los
08.01 Hanna Burdon
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?