| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n ewsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Hanna Burdon" <h...@n...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: co to jest i czym to ewentualnie zastapic? Date: Thu, 8 Jan 2004 00:41:19 -0000 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 9 Message-ID: <bti8tl$8ud$1@inews.gazeta.pl> References: <bthu6b$p2t$1@news.onet.pl> <8...@y...com> <j...@4...com> <1...@y...com> <070120042310492064%wlalos@onet.pl> <bti091$bde$1@inews.gazeta.pl> <070120042326318553%wlalos@onet.pl> Reply-To: "Hanna Burdon" <h...@n...com> NNTP-Posting-Host: cpc1-darl2-3-0-cust8.midd.cable.ntl.com X-Trace: inews.gazeta.pl 1073522421 9165 81.101.61.8 (8 Jan 2004 00:40:21 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 8 Jan 2004 00:40:21 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 X-Priority: 3 X-User: hanula X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:186026 Ukryj nagłówki > Niegdyś kwaśna śmietana to był świeży tłuszcz zbierany z kwaśnego | |
Zobacz także