Data: 2005-08-11 07:26:03
Temat: Re: co z Czech
Od: Maciek 'Babcia' Dobosz <b...@j...org.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 10 Aug 2005 22:50:53 +0200, "Marek W."
<U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> wrote:
>Rum sie robi z melasy pozostałej po produkcji cukru trcinowego...a po
>produkcji
>cukru z buraków melasa pozostaje takoz.. wiec nic nie stoi na
>przeszkodzie...
Zacier robi się i ze zboża i ziemniaków. Wyprodukuj więc alkohol z
ziemniaków i nazwij go Żytnią czy Pszeniczną. Albo dodaj do alkoholu
zielonego bambusa i nazwij to żubrówką. Wszak i żubrówka i bambus to
trawy ;-) Ten sam poziom abstrakcji. Albo weź Sowietskoje Igristoje i
nazwij je szampanem.
To że Czesi starają się udowodnić że ich naimiastka to prawdziwy rum
jakoś mnie nie przekonuje. Nie te surowce wyjściowe.
Zdrówko
--
Maciek 'Babcia' Dobosz
http://www.banshee.org.pl
N.A.S.K. Nieudolny Administrator Sieci Komputerowej
http://paintball.info.pl
|