Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia co zrobić z 'kipiącym' miodem Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: co zrobić z 'kipiącym' miodem
Date: Tue, 04 Apr 2017 21:46:58 +0200
Organization: private
Lines: 41
Message-ID: <o...@t...home>
References: <58dff053$0$15191$65785112@news.neostrada.pl>
<obov8l$s02$1@usenet.news.interia.pl>
<58e15ea3$0$15193$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<58e28df0$0$15198$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 178-37-177-35.adsl.inetia.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1491335222 30721 178.37.177.35 (4 Apr 2017 19:47:02
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 4 Apr 2017 19:47:02 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375933
Ukryj nagłówki

W dniu .04.2017 o 20:01 Krycha <k...@p...onet.pl> pisze:

> W dniu 02.04.2017 o 23:13, Trefniś pisze:
>> W dniu .04.2017 o 22:27 Krycha <k...@p...onet.pl> pisze:
>>
>>> W dniu 01.04.2017 o 21:32, Stokrotka pisze:
>>>> Może fermentuje?
>>>> Zrub miud pitny.
>>>
>>> A może przerwać, jeżeli to fermentacja, poddając miód temperaturze?
>>
>> Miód straci swoje zdrowotne cechy.
>> Będziesz miała smaczniejszy cukier :)
>>
>> Może to coś pomoże:
>>
>> http://pszczelarstwo.hazuka.pl/miod/sfermentowany-mi
od
>
> To może być przyczyna, że był za świeży.
> No i nalany zbyt do pełna.
>
>>
>> http://www.miodybartkowiaka.pl/node/183
>>
>> Wydaje się, że decydujący jest smak miodu. Jeśli obrzydliwy - wyrzucić.
>
> Nie jest obrzydliwy, ale jakiś dziwny w smaku.

Jeśli drożdżowy posmak, to jeszcze nic złego się nie dzieje.
Ale radzę przenieść do lodówki (3..5 st. C).
Tylko musisz uważać, żywe drożdże nie są zdrowe po spożyciu.

Jeśli posmak winny/alkoholowy, też raczej nic złego. Też do lodówki.

--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.04 Krycha
04.04 Krycha
04.04 Krycha
05.04 Animka
05.04 i...@g...pl
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?