Data: 2004-11-07 07:39:25
Temat: Re: czerwona fasola z puszki
Od: "Pepek" <p...@d...friko3.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Risotto rybne.
Ryż nas rizotto gotowany w rosole z zupy rybnej z kostki. Pod koniec dodaję
tuńczyka z puszki w kawałkach lub nawet tego rozpaćkanego ale w oleju,
czasem jakieś inne rybki z puszki pociachane (śledź lub makrela w oleju) i
opłukaną fasolkę lub groszek z puszki). Teraz tylko poczekać aż się dodatki
rozgrzeją i można jeść. Przyprawy oczywiście wg uznania.
--
_______________________
http://arius.atr.bydgoszcz.pl/
_______________________
Użytkownik "Jolka" <j...@a...pl> napisał w wiadomości
news:cmjlg4$nna$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Co z niej zrobić? Mam kilka puszek którym niebawem kończy sie okres
ważności
> i zastanawiam sie co jeszcze z nich zrobic bo narazie pałaszowalismy
> sałatki.
> za wszelkie pomysły z góry dziękuję
> Jola
>
>
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.788 / Virus Database: 533 - Release Date: 2004-11-01
|