Data: 2004-11-07 10:30:08
Temat: Re: czerwona fasola z puszki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 7 Nov 2004 11:07:48 +0100, "agatka"
<A...@i...com> wrote:
>
>
>Ja bardzo czesto robi? past? fasolow? do chleba - fasol? miksuj? z kminkiem,
>czosnkiem, sol?, odrobin? chili i ró?nymi ziólkami wedle natchnienia,
>dolewam oliwy miksuj? ?eby by?a dobra konsystencja do smarowani - trzyma si?
>w lodówce do 5 dni. Pych na tostach i do kanapek.
>pozdr'
>gagatka
>
Dobredobredobredobre - dzieki, ze mi przypomnialas!
ja od czasu do czasu robie z roznych fasol, slodka papryke
dodaje, zielenine rozna (takze liscie selerowe)
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|