Data: 2011-02-19 10:32:16
Temat: Re: czosnek - jak rozpoznać
Od: wScieklY ZdziCh <w...@s...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2011-02-19 11:20, Jackare pisze:
> Użytkownik "malgorzata" <m...@p...onet.eu> napisał w
> wiadomości news:ij9std$a6o$1@news.onet.pl...
>> Jak w temacie - chiński od naszego, rodzimego?
>
>
> Cała żywność która wychodzi z Chin w szczególności przyprawy, herbaty
> itp jest napromieniowywana w celu wybicia różnych drobnoustrojów. Metoda
> może i skuteczna, ale że każdy kij ma dwa końce - do najzdrowszych dla
> człowieka nie należy. Nie wiem jak z czosnkiem bo sam jest naturalnym
> antybiotykiem, ale potrafi zgnić więc jakieś zyjątka też go "biorą".
> Zakładam że też jest naświetlany jak wszystko inne.
> To może być jeden z powodów do zastanowienia się przed kupnem chińskiej
> żywności.
Twoj mozg tez jest codziennie promieniowany gownem wyborczym i TVN,
czego efekty widac.
|