Data: 2008-01-20 11:09:49
Temat: Re: czy ktoś próbował zrobić
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le dimanche 20 janvier 2008 ŕ 11:51:28, dans <fmv93g$pa4$1@news.onet.pl> vous
écriviez :
> Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w
> wiadomości news:3121114658$20080120110152@ewcia.kloups
>> Le dimanche 20 janvier 2008 ŕ 10:44:46, dans
>> <fmv56e$f82$1@news.onet.pl> vous écriviez :
>>
>>> Może ktoś robił ser dojrzewający domowym sposobem.
>>
>> Owszem, probowalam - nawet kilka razy. Za kazdym razem ser mi zgnil.
> zapoznaj się z tym, to jest interesujące
> http://www.wyrobydomowe.home.pl/main.html?src=%2F
> Jędrek
Dziekuje - ale nic dla mnie nowego. W kazdym przepisie sa podane
dokladne i bardzo precyzyjne warunki w jakich dany ser powinien
dojrzewac, w w warunkach domowych nieosiagalne (jak np. 12-14 C° przez
3-4 tygodnie). Przynajmniej dla mnie.
Ewcia
--
Niesz
http://www.krolestwa.com
|