Data: 2001-12-30 19:46:21
Temat: Re: dipy do chinskiego fondue
Od: <n...@m...ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> >
> > "do fondue z miesem:
> > sos paprykowy z kolendra, sos z pomidorow z pieprzem, sos
> > jogurtowy z mieta i kminkiem, sos cebulowy z rodzynkami
> >
> > do fondue z ryb:
> > sos z bazylia i limetka, dip musztardowy, dip ananasowy z
> > curry, pasta z kolendra
> >
> > do fondue z warzywami:
> > dip pomidorowy z oliwkami, dip z awokado i pomaranczy, dip z
> > owczym serem krem z czosnkiem i ziolami
> >
> > do fondue z drobiem:
> > dip ziemniaczany, dip morelowy z imbirem, sos z orzeszakmi i
> > chili majonez z mango
> >
> > Herbatka"
>
> Tylko jak sie te dipy robi Herbatko??
>
> Kalina
To ja jeszcze grzecznie poprosze o przepis na dip morelowy z imbirem i cebulowy
z rodzynkami:)))))
Kalinka
> >
>
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|