Data: 2006-06-14 02:22:14
Temat: Re: do smarowania, cos konkretnego
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Iwon(k)a" <i...@p...onet.pl> wrote in message
news:e6nkpe$nj$1@news.onet.pl...
> "Chesky" <c...@c...com> wrote in message
> news:e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> mianowicie,
>> kiedy maslem chwilowo jestem nasycony, a cos oleistego za mna chodzi,
>> jesli macie cos sprawdzonego lub mozecie polecic do smarowania -
>> w miare mozliwosci jak najmniej utwardzonego i zerowa lub minimalna
>> domieszka masla.
>
> majonez, oliwa plus natarcie czosnkiem, ser bialy, serek topiony,
> pasztet, no tak ale to nie oleiste ;))
>
> iwon(k)a
Boczek pokroić w plastry i obsmażyć na patelence, plastry ułożyć na chlebie
i zjeść. Na goracy smalec położyć kromkę chleba, aby naciągnęła - zjeść na
ciepło. Można zapić setką.
|