Data: 2004-06-04 00:01:28
Temat: Re: dobry sos do gołąbków
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le vendredi 4 juin 2004 ŕ 01:47:48, Magdalena Bassett a écrit :
> W kapuscie wyciac srodek glaba spiczastym nozem. Kapuste umiescic w
> torebce plastykowej, zawiazac na supel i gotowac w mikrofali 6
> minut, obrocic i jeszcze 3 minuty. Pozostawic do wystygniecia albo
> bardzo ostroznie przeciac torebke, uwazajac, zeby sie nie oparzyc
> para,
To *jest* (i byl, i bedzie) nieslychany patent Magdaleny B., zupelnie
niezaleznie od wszystich innych przepisow :-)
> troche sosu sojowego lub maggi, jak kto sie chemii nie brzydzi.
Ani mikrofalowki.
Ewcia
--
Niesz
|