Data: 2002-04-19 07:13:36
Temat: Re: eksperyment mi nie wyszedl...
Od: "Krzysztof" <u...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
nie dodawaj rzeczy "mokrych"
z wymienionych polecam tylko przysmazona cebulke, ciasto nie bedzie gumowate
ale pomysl bez sensu
po co experymentowac i jesc pozniej jakies g.... . Uwierz ze nic lepszego
nie wymyslisz :-)
"Basia" <b...@p...onet.pl> wrote in message
news:a9od9d$qen$1@news.tpi.pl...
> Chcialam wczoraj zrobic pizze mocno na skroty i do ciasta dodalam
podsmazone
> pieczarki i cebule oraz tarty ser. wszystko ladnie wyroslo, ladnie
> pachnialo, ale konsystencja ciasta troche nie bardzo...i tu moje pytanie,
bo
> moze ktos juz takie doswiadczenia robil - czy przyczyna tej gumowatej
> konsytencji bylo dodanie sera do ciasta?
> Moze gdybym do ciasta dala tylko pieczarki i cebulke a ser na wierzch pod
> koniec pieczenia to efekt bylby lepszy?
> Jadalne to i tak jest - zjadlam wieczorem na kolacje i jeszcze dycham,
> znaczy nie trujace;-)
>
> pozdrawiam serdecznie
> eksperymentator - Basia
>
>
|