Data: 2006-04-13 02:39:27
Temat: Re: galareta
Od: "Wojtek H." <s...@p...ciach.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam!
Dnia 12-04-2006 o 20:50:55 Panslavista <p...@w...pl> napisał:
(...)
> Wieprzowa jest mniej smaczna i mniej sztywna, wtedy trzeba używać
> żelatyny.
Nie _trzeba_ używać żelatyny, najwyżej _można_ z bólem i w tajemnicy przed
biesiadnikami.
Jak Ty uwielbiasz takie "fabryczne" dodatki...
A co do smaku - każdy ma swoje preferencje więc bez takich
nie cierpiących sprzeciwu stwierdzeń.
Mam prośbę - podawaj źródło Twojej wiedzy teoretycznej, wtedy
nie będziesz się narażał na polemiki.
Co najwyżej pokrytykujemy Twoje źródła :-)
--
Zdrówka - Wojtek H.
|