Data: 2007-10-26 11:31:10
Temat: Re: gołabki
Od: Marek <b...@a...w.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Cześć wolim
Fri, 26 Oct 2007 10:28:35 +0200 napisałeś:
> Po drugie te z ugotowanym wcześniej mięsem są dużo delikatniejsze, zarówno w
> smaku jak i w gryzieniu, a po zapieczeniu smakują wprost wyśmienicie ;)
z całym szacunkiem, ale zupelnie sie nie zgodze. :)
ryż, który wchłonie trochę miesnego soku jest o wiele bardziej smakowity. i
nie tracisz nic z walorow smakowych (odzywczych... :)) ktore umykaja po
wysmazeniu/ugotowaniu miesa.
--
Pozdrawiam,
Marek
"Przepraszam za głupie gadanie i za moją obecność na tej grupie, ale
aktualnie nie mam nic do roboty, a przeczytałem już nawet pl.test."
|