Data: 2001-11-16 16:00:38
Temat: Re: gotowanie na elektrycznosci
Od: Robert Slaski <r...@a...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Asia wrote:
>
> > musisz miec 3-fazowy prad (teoretycznie mozna zmostkowac i podpiac pod
> > zwykle 220 - ale ja bym w starym bloku w zyciu tego nie zrobil - no chyba,
> > ze wymienisz instalacje)
> To jedno a drugie, ze na 220 V mamy mniejsza wydajnosc a co za tym idzie
> zdaje sie mniejsze temperatury sie osiaga, co ma znaczenie np przy smazeniu
Nie wiem, ale dla mnie trzecie i najwazniejsze jest to, ze ja nie
potrafie gotowac "na pradzie" albo tez ze nie jest mozliwe dobre
upichcenie paru rzeczy bez pomocy zywego ognia. Ale poniewaz, jak sama
napisalas, malo gotujesz, wiec pewnie ciebie to nie bedzie dotyczyc.
robert,
--
|