Data: 2006-08-01 12:03:13
Temat: Re: grzyby shi-take
Od: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> To wygląda nieźle:
> http://heb.com/mealtime/recipe.do?recipeId=80711&cat
egoryId=SIPV00
Hmm, może się skuszę. Przyznaję, że pierowtnie chciałam pójśc na łatwiznę i
zrobić z nimi to, co robię z boczniakami, czyli usmażyć w panierce, ale boję
się, że je zmarnuję (nigdy ich jeszcze nie jadłam, a tymbardziej w takiej
postaci).
> Shitake jeszcze nieźle pasują do różnego rodzaju pierożków czy
> pulpecików z różnym mięsem - ale to jest sporo roboty.
No właśnie - zdecydowanie za dużo... Ostatnio nie mam siły na pierogi,
makarony domowe i inne tego rodzaju pracochłonne rzeczy.
Pozdrawiam i dzięki za pomysł.
Barbara i Maleńka (~11.10.2006)
|